Izvor:
21.03.2019 u 14:33
0

JEDVA JE SUZDRŽALA SUZE: Marijana za HAPPYTV.RS PRIZNALA: Bila sam SPREMNA i PORODICE DA SE ODREKNEM ZBOG NJEGA, Mili je drugi čovek u životu koji me je..! ( VIDEO)

Učesnica "Parova" Marijana Marković nedavno je raskinula turbulentnu vezu sa Milutinom Radosavljevićem Milijem, te je ekskluzivno za portal Happytv.rs odgovorila na goruće teme koje se tiču njenog života.

Lepa crnka je umalo zaplakala kada je govorila o svojoj ljubavi sa Milijem, te je prvenstveno otkrila zbog čega ona njihovoj ljubavi više neće pružiti šansu.

Roditeljski sastanak je bio kap koja je prelila čašu u njihovom odnosu, a pored toga ključni deo je bio u nedelju kada se on poljubio sa Meom Bond, zbog tog njegovog postupka, ja sam ostala povređena, ni jedan muškarac me nije uvredio u tolikoj meri kao Mili. Sa njim sam planirala budućnost, dom, lep život. Mislila sam da je Mili onaj pravi. On mi je zaboo nož u srce, koje se raspada na hiljadu komada. Više nikada mu neću pružiti šansu. Da se nije poljubio sa Meom, možda bi se on i ja pomirili, ali svojim postuppkom je doprineo tome da mi se zgadi. Svaki put kad ga ugledam vidim sliku u očima kako se Mea i Mili ljube – kazala je Markovićeva.

Potom se osvrnula na najbolniji trenutak koji je ona doživela u luskuznoj vili, a to je famozni poljubac između Milija i Melise Mee Bond, koji joj je slomio srce.

Prvo su se poljubili u dnevnoj sobi, ja to nisam dobro videli. Kada sam ih videla na monitoru, htela sam da uđem i da ih izvređam maksimalno. On je kriv. Prolazile su mi raznorazne scene, ali nisam htela da se ponižavam – rekla je ona, te je potvrdila da nipošto nije slušala druge cimere što se tiče njene i Milijeve romanse.

Da sam slušala druge ljude on i ja ne bi završili zajedno. Istina je bila i da sam se krila i nisam javljala na pozive od svog brata, mada na kraju je i on prihvatio tu vezu. Bila sam spremna i porodice da se odreknem – kaže Marijana.

Šta je ona sve rekla veštim novinarima portala happytv.rs možete čuti u snimku dostupnom ispod teksta:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter