Izvor:
31.01.2017 u 05:16
0

Jeziva ispovest Teodore Radoičić na „Poligrafu“: Evo šta je uništilo njeno detinjstvo!

U večerašnjem "Poligrafu" istinu i samo istinu će govoriti Teodora Radojičić.

Da podsetimo, učesnica će biti priključena na detektor laži, što automatski eliminiše svaku mogućnost da ne govori istinu.

Prvo pitanje za Teodoru bilo je da li je istina detinjstvo provela čekajući majku iz zatvora? Na to je učesnica odgovorila potvrdnim odgovorom:

– Ona kad je bila u zatvoru, ja sam bila sedmi razred, mene je čuvala baka. Ona većinu vremena nije bila sa mnom, tako da je se faktički i ne sećam. Ona je bila četiri godine u Crnoj Gorui, onda je došla i taman smo počele neki odnos, a onda je otišla na put i od tada se nismo videle tri i po godine – odgovorila je Radojičićeva.

Da saznate odgovore na ostala pitanja ostanite uz happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter