Izvor:
16.03.2019 u 12:22
0

KADRU OVAKVOG DO SADA NISTE VIDELI: LJUT kao STRŠLJEN, izvređao OMRAŽENU cimerku, učesnici ŠOKIRANI! (VIDEO)

Elvin Kadrić i Jovana Novakov Šmizla od samog starta nisu našli zajednički jezik u "Parovima", te se često sukobljavaju.

Naime, Šmizla često voli da provocira pevača, govoreći mu da je namazan, dvoličan, i da će njegovo pravo lice tek isplivati na površinu vrlo uskoro.

Pored toga, temperamentna crnka ne gotivni Kadrinu devojku, Izabelu Alijoski, a njih dvoje zajedno u paketu, ne može da podnese.

S obzirom na to da Šmizla uvek ustane i kaže ono što ima, red je bio na Kadrića, pa je on bez dlake na jeziku osuo paljbu po svojoj omraženoj cimerki.

Ne sviđa mi se njeno ponašanje. Devojka je nevaspitana, divljakuša, prava uličarka, nemam lepo mišljenje o njoj – rekao je Kadra.

Kako je izgledao ovaj žustri verbalni sukob možete videti u snimku dostupnom ispod teksta:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter