Izvor:
21.06.2017 u 04:14
0

KARAĐORĐE OSTAVIO SVE BEZ DAHA: Ispričao kako je pobegao iz CZ-a!

Karađorđe Subotić, otkrio je dramatične trenutke svog boravka u CZ-u i kako je došlo do toga u ispovesti u najgledanijem rijalitiju "Parovi".

Da počnemo od te '89. godine. Ja sam boravio u hotelu u Beču gde sam upoznao mnogo lepu devojku. Ja sam tu devojku ispalio za večeru, a onda je ona na osnovu opisanog pljačkaša u novinama, nakon jedne pljačke, prepoznala mene i prijavila me policija. Zbog toga sam ja i pao. Prvo vreme u CZ-u sam proveo po samnicama – rekao je Karađorđe i nastavio:

'90. godine, komandir Toma me izvodi na hodnik i skida me golog. Na moje negodovanje je rako da moraju ponovo da me vode kod lekara. Ja sam nakon toga imao razgovor sa advokatom koga sam odmah otkačio, a kada je on izlazio, video sam da komandir nije zaključao vrata. Iskoristio sam to i izašao sam na ta vrata i počeo da se bijem sa tim komandirom Tomom. Dok je on bežao dozivajući ostale komandire ja sam preskočio ogradu i pobegao. Prešao sam italijansku granicu bez problema sa prijateljevim pasošem, ali sam napravio veliki problem jer nisam imao dovoljno novca kod sebe za prelezak u tu zemlju. Oni su me priveli u italiji u stanici zbog toga, a onda sam ja uspeo da iskočim kroz prozor i u tom trenutku sam polomio skočni zglob, čega nisam bio svestan dok sam bežao – rekao je Karađorđe, a onda ispričao i kako je pao nakon samo mesec dana na slobodi:

'91. sam pušten, a onda sam proveo samo mesec dana na slobodi, pa sam uhapšen opet nakon povratka iz Amsterdama. Uhapsila me Nemačka policija po saveznoj poternici Nemačka, Austrija Švajcarska. Dok sam čekao transport, obišao sam sve nemačke zatvore – zavšrio je Karađorđe.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter