Izvor:
13.03.2019 u 14:35
0

KO KOGA OVDE VASPITAVA?! URLA I NAREĐUJE MAJCI! Drska mlada dama! (VIDEO)

Sukob majke i ćerke iz dana u dan dobija neke nove dimenzije, Izabela ne može da se smiri i da razume mnoge stvari, a evo šta sve zamera majci Slađi:

-Koja je onda poenta da ustaneš i pričaš sve ono što si pričala…Ti ne možeš da kontrolišeš svoje rođeno dete. Kada napraviš sranje ti se sklanjaš…Ti si invazivno išla na mene i njega…Šta je onda tvoj problem? Ti si gora od malog deteta…Nemoj da pričaš punih usta, ja ti nisam oni tvoji majmuni koje možeš da vrtiš oko malog prsta…Znači ako nekome nije jasno što ja tebe ne poštujem, sada ću da ti objasnim ti ne poštuješ mene, sa takvim ponašanjem ne možeš sa mnom ni do kontejnera da ideš- izjavila je Izabela veoma drsko

Izabela naglašava da ona ima prave razloge zašto je ovakva prema majci i da ih niko ne zna, ali ne želi to javno da iznosi.

Slađa nije uspela da se izbori sa ćerkom, pokušala je par puta da kaže svoje mišljenje ali nije joj pošlo za rukom.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter