Izvor:
05.01.2018 u 01:46
0

KRV NIJE VODA: Mira žestoko zapretila Bojaninom bivšem mužu!

Kako se oglasio bojanin bivši muž i reko neke detalje o svojoj bivšoj ženi za medije krv nije voda pa se tako i Mira oglasila i stala ipak u Bojaninu odbranu.

Pošto su saznali da je on sam zvao novinare i rekao da ima informacije vezane za Bojanin život koje će biti zanimljive Miri je tada prekipelo i podržala je Bojanu.

Ona je takođe navela da je zbog njega pukao odnos njih dve pa nisu pričale dve godine.

Ako on nastavi da pljuje tebe ja ću onda da progovorim neke stvari o njemu. Ti si tu ispala budala i ti si samnom prekinula kontakte zbog njega i ta ista budala ti je sada došla glave samo on nek nastavi da daje izjave pa ću ja da kažem šta imam za njega ili neka dođe u studio ili ovde dole u vilu– rekla je Mira

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter