Izvor:
02.09.2018 u 09:15
0

LETELO PERJE U „PAROVIMA“: Ulazak Ilijaninog bivšeg dečka mnoge je uznemirio! Lakić i Baki na ratnoj nozi, pljuštale psovke i uvrede!

Najveći rijaliti format na Balkanu i prethodne noći pomerio je granice.

Emisija ,,Tajne parova" sinoć je bili najgledanija, zbog dolaska bivšeg dečka Ilijane Vagić, Vladimira Zečević DIke.

Nakon što su izrekli osude na račun jedno drugog i izneli "prljav veš", strasti su se smirile jer su se bivši ljubavnici rukovali i oprostili sve jedno drugom.

Međutim, drama se u vili nastavila, jer su u žestok verbalni sukob ušli Nikola Lakić i Baki B3.

Naime, Baki je želeo da čuje Dikinu stranu priče, dok se Lakić konstatno mešao, ne dozvoljavajući Vladimiru da dođe do reči.

– On je došao da kaže šta ima, nemoj ti da glumiš mangupa i da ga prekidaš.Prestani da se kurobecaš.Indijancu jedan, nemoj da otkrijem sve što znam o tebi – rekao je Baki.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter