Izvor:
25.02.2017 u 05:10
0

LJUBA PROGOVORILA: Ona i ja više nikada nećemo biti prijateljice!

Poznato je da Ljuba Pantović i Vesna Rivas nisu u dobrim odnosima otkad je kikbokserka ušla u najpopularniji rijaliti šou "Parovi", međutim danas su svi bili ubeđeni da su njih dve zakopale ratne sekire.

Voditeljka Bojana Ristivojević pitala je Ljubu da li je to istina, a kikbokserka je rekla da ona i Rivasova nikada neće biti prijateljice.

Meni su nestale cigarete, ja sam s eobratila njoj, ona mi je dala. Vesna i ja se i te kako svađamo i tako će i biti jer su nam različiti stavovi, međutim mi smo stanari ove kuće i u nekim stvarima se moramo poštovati – objasnila je Ljuba.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter