Izvor:
20.03.2019 u 14:56
0

LUNA ASTROLOG ZA HAPPYTV.RS : Vesna Rivas može da strada od struje, na ovo posebno treba da obrati pažnju! (FOTO)

Astrolog Luna, specijalno za naš portal happytv.rs protumačila je natalnu kartu Vesne Rivas za naredni period. Ono što je videla neće se baš dopasti učesnici Parova, jer joj na polju posla neće cvetati ruže!

Period od 27.marta do 09.aprila za Vesnu Rivas nije baš sjajan. Naime, zbog njenih aspekata koji će naglasiti njen buntovni karakter i sukobe u kojima će zloupotrebiti svoju dobru logiku i činjenice. Sukobi će biti na različitim frontovima, ali po svojoj suštini nosiće suprostavljanje svemu i svačemu. – kaže Luna, i dodaje:

Naglašena nervoza, ishitrene misli i postupci će je dovesti do brzopletih i ishitrenih postupaka zbog kojih će lako ulaziti u sukobe, probleme pa čak i opasnosti. – završava Luna.

Izgleda da Vesna Rivas mora da misli na sebe i svoje postupke i da pre nego što reaguje dobro razmisli o svemu.

Munjevite reakcije neće joj dozvoliti da sagleda sve posledice. Izuzetna impulsivnost, arogancija, samovolja i tvrdoglavost navešće je da govori ono što zaista misli bez diplomatije i prikrivanja. Nisu isključeni ni sukobi sa autoritetima koje će osporavati, suprostavljati se savetima, kao i mišljenjima drugih. Sve ovo dovodiće je u rizične situacije tokom ovog perioda, pa su izvesno mogući problemi sa strujom, nervno rastrojstvo, povrede glave, kao i problemi sa povišenim krvnim pristiskom.Nisu iskljucini ni napadi gusenja i otezanog disanja.– zaključuje ona.

Čini se da će sudeći po zvezdama Vesna Rivas morati ozbiljno da se pripazi pre svega same sebe, pa onda svih drugih.

Astrolog Luna
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter