Izvor: Kurir.rs
23.07.2021 u 14:27
0

MARINKOVIĆA POGODILA NJENA UDAJA: Ivan šokiran šta je Goca uradila!

Ivan Marinković po treći put je završio „Parove“ kao drugoplasirani. Njega to nije previše razočaralo, jer je dobio posao voditelja, te će sledeće sezone biti domaćin, a ne učesnik.

Nakon izlaska u spoljni svet posvetio se vezi s devojkom Jelenom ali ga je i iznenadila vest da se njegova bivša žena Goca Tržan udala u crkvi za supruga Rašu Novakoviću. Ivan tvrdi da on nikakav zahtev za razvod njihovog braka u crkvi nije podneo, niti je dobio obaveštenje da su razvedeni.

VAŽNO:

OGLASIO SE VULIN POVODOM SMRTI DEČAKA NA KARABURMI: „Aposlutno podržavam protest građana“

SAOBRAĆAJNA NESREĆA NA KONJARNIKU: Autom pokosio pešaka na autoputu!

SVAKO OBEĆANJE KOJE SMO DALI JE ISPUNJENO! Siniša Mali: Uspeli smo da sačuvamo našu privredu

Odalović: Belivuk podučen kako da se brani

JOVANA ARSIĆ veslačica u četvrtfinalu na OI u Tokiju !

– Ovo uopšte nije zezanje. Jelena i ja smo pre neki dan bili u manastiru Rakovica. Crkveni brak mora da se razvede, moramo i Goca i ja da prihvatimo crkveni razvod, to je mnogo važno da bi smo mogli da sklopimo brakove s drugim partnerima. Međutim, ona se navodno crkveno razvela bez mene. Otac u manastiru mi je rekao da je ona ili slagala ili pre nekoga to uradila bez mene. Morao bih od crkve obavezno da dobijem da sam razveden. Svakako, drago mi je što je obavila crkveno venčanje, ona je sa tim čovekom već šest, sedam godina.

Hoćeš li se i ti venčati s Jelenom?

– Hteli smo da se venčamo. U manastir smo otišli jer radimo na porodici. Otac nam je rekao da moramo prvo crkveno da budemo venčani da bi nam čitao molitve za potomstvo. Vereni smo i nadam se da ćemo što pre imati svoju porodicu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter