Izvor:
18.03.2017 u 06:02
0

MEĆAVA PROMENIO NOMINACIJU: Svi su mislili da će dati glas Miljani, a on totalno šokirao izborom!

Pevač Miki Mećava promenio je svoju standardnu nominaciju – Miljanu Kulić, te je odlučio da ovaj put svoj glas da Dalili Mujić.

Nisam nominovao Miljanu jer mi je ipak draga i simpatična. Pre neki dan imao sam konflikt sa Dalilom, ona je histerisala na mene bez ikakvog razloga. Kad joj je trebalo da joj izađem u susret, uvek sam bio tu, razgovarao sa njom u vezi oca. Ona je interesantna za ovaj šou, ali ovo je jedna vaspitna mera da pripazi za sledeći put. Platio sam kaznu zbog nje. Najviše mi je zasmetalo kada mi se na žurki podrugljivo smejala. Pa i juče, ja pozdravljam njenu mamu i Dada u studiju, a ona samo histeriše na majku – izjavio je Mećava.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter