Izvor: Happy BSC
10.06.2020 u 14:40
0

MERLIN STROG I PRAVIČAN: Parovi STREPE, neko se TRESE kao PRUT! (FOTO)

Kako se bliži finale osme sezone zabavno-humorističkog programa „Parovi“ sve dramatičnije „Nominacije“ su pred nama. 

Naime, među cimerima luksuzne vile oseća se tenzija, pa takmičari sa strepnjom dočekuju svaku sredu i nedelju zbog „Nominacija“, a potom i „Izbacivanja“.

Večeras ćemo saznati ko će početi da pakuje kofere za izbacivanje u nedelju. Prvo ćemo otvoriti Negativnu tabelu i saznati ko je sa vaše strane najomraženiji, zatim će takmičari nekome smrsiti konce i na kraju, kao i obično, oglasiće se Merlin. 

NE PROPUSTITE!

OSTAVILI BEBE BLIZANCE PA OTIŠLI NA ŽURKU Vratili se nakon 4 dana pijančenja, a bebe su preminule od gladi (FOTO, VIDEO)

SVIREPO UBISTVO ŠAMPIONA: Kidnapovali ga, potom POJELI, ovo je JEZIVO! (FOTO)

STRAVIČNO! Brutalne masovne tuče širom Apatina (VIDEO)

POTVRĐENO! Dokazi u slučaju „Jovanjica“ dovoljni za optužnicu!

PREDSTAVLJEN SAŠA OBRADOVIĆ Zaslužio sam da preuzmem Zvezdu (FOTO, VIDEO)

Pored toga, čarobnjak sprema jedno zanimljivo iznenađenje koje će milionski auditorijum, ali i pratioce, ostaviti u čudu. 

Očekujte neočekiani povratak otpisanih.

Ostanite uz Happy BSC portal, i budite u toku sa najaktuelnijm dešavanjima iz vile.

Ko je najomraženiji učesnik ove nedelje, saznaćemo uskoro.

Sigurni smo da će čarobnjak Merlin večeras doneti pravu odluku, te nominovati one učesike koji su najmanje poštovali njegova pravila. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter