Izvor: Happy BSC
29.06.2020 u 07:36
0

Milojko ODLEPIO za PLAVUŠOM! Zarekao se da će BAŠ njoj OSTAVITI svoje NASLEDSTVO!

Juče je u vili Parova bila kolektivna svadba i sve je prošlo u najboljem redu i bez incidenata. Jedan od najveselijih učesnika bio je  Milojko Božić, 

koji  je svojim talentovanim glasom podgrevao atmosferu, a u jednom trenutku on se baš opustio pa je otvopreno pokazao svoje simpatije prema Nataši Pajović. Milojko je već poznat po tome što voli mlađe devojke, a s obzirom da je završio sa svojom još uvek zakonitom ženom Milijanom, ovaj učesnik nije  propustio priliku da se udvara drugim damama.

Već ranije je pokazao svoje simpatije prema vatrenoj plavuši ali je sada otišao korak dalje i obećao joj da će joj ostavaiti sve što ima, svo svoje nasledstvo.

SAZNAJTE JOŠ…

OGLASIO SE NEMAČKI VIRUSOLOG: „Nalazimo se u NEPREKIDNOM TALASU, čas raste, čas opada!“

LEPI DANI DO VIKENDA! Vremenska prognoza za iduću nedelju je KATASTROFA!

EKSPLOZIJA NA NOVOM BEOGRADU! Blokovi bez struje!

NOVI SKOK ZARAŽENIH: Testirano 4.905 osoba, a registrovano 254 OBOLELIH!

Milijana se nije previše obazirala na ovo obećanje niti je pokazivala ljubomoru.

Kako će se dalje razvijati odnos između ovoih učesnika i da li će Milojko stupiti u ljubavnu vezu sa nekim drugim, ostaje davidimo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter