Izvor:
08.06.2017 u 21:19
0

MIRELA SAMO ZA HAPPYTV.RS KONAČNO OTKRILA: Evo da li će izabrati Milija ili Andreja!

1.Mirela, juče si izjavila da ne želiš da se udaš za Milija, a sinoć si se verila sa njim. Šta ti zapravo želiš?

-Naša veridba nije bila kao ostale veridbe. Nekako je više bila pomirenje sa Milijem. Potpuno sam zbunjena ali bukvalno, ali ovaj zatvoreni prostor puno utiče na menjanje raspoleženja. Kada mi Mili stavi verenički prsten tada će biti prava veridba.

2.Kada izađeš napolje i Andrej ti kaže da biraš između njega i Milija, koga bi izabrala?

-Zasad je teško odgovoriti na to pitanje, jer sada ne želim da razmišljam o tome. O tome ću razmišljati kada dođe do toga. Trenutno sam žena koja voli dva muškarca, ali svakoga na potpuno različit način. Velika verovatnoća je da ako me Andrej čeka vraćam se svom satrom životu i porodici. Milija premalo poznajem. Pustimo vremenu da pokaže kako i šta će se izdešavati. U zatvorenom prostoru mi razum i nije na mestu.

3. Jasno je da ti se Mili dopada i da ti prija, ali da li ga voliš?

-Da volim ga na jedan poseban način. Niko do sada nije umeo da me nasmije kao on i to mi mnogo znači. On to ume kad mi je najteže, ali takoše me i najgore ljuti i izluđuje … prosto ne mogu da zamislim da ga nema u mom životu.

4.Mnogo kažu da se foliraš zarad pobede u "Parovima". Da li ti je prvo mesto bitnije od Milija?

-Ljudi možda tako misle, ali ako su svjesni da ja nisam favorit i da nemam osnovne šanse za pobedu, jer sam ušla pre 2,5 meseca u vili. Ja sam iskrena i uvjek biram ljubav, to je pokretač koji me vodi kroz život.. Bukvalno me bava iz kome. Mili je poslednji u vili kojeg bi povrijedila.

5.Iskreno, da li se kaješ što si se upustila u vezu sa Milijem?

-Dođe dan kad se pokajem, jer je to nešto što je povredilo Andreja kojeg volim več 14 godina i preživeli smo mnogo toga. Bilo je i pakla i nebesa u našem zajedničkom životu. Shvatam da nikad više neču uć u reality jer mi je ovo drugi put da pravim tu grešku i najteže ću sebi oprostitit svoje greške, ali ovo je specifična situacija koaj je jača od mene… Sve u životu se dešava sa razlogom . Život me je naučio da stojim iza svojih postupaka i da se ne kajem zbog stvari koji su me nekad radovale.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter