Izvor:
09.07.2017 u 14:28
0

Mladen ODLEPIO: Branka posle Parova NERAZDVOJNA sa OVOM učesnicom! (FOTO)

Učesnici Mladen Vuletić i Branka Okuka svoju romantičnu ljubavnu romansu započeli su tokom višemesečnog boravka u rijalitiju Parovi. Iako su imali velikuh problema sa Brankinim ocem koji se žestoko protivio ovoj vezi, uprkos svemu uspeli su da opstanu i izbore se za svoju ljubav. Nećemo ih pamtiti po dramatičnim ljubavnim razmiricama jer je njihov odnos bio je skladan, mada su u mnogo čemu imali rzličite stavove. Nakon izlaska iz rijalitija lepa plavuša postala je odlična drugarica sa Mirelom Lapanović, sa kojom je Vuletić otpočetka pa do samog kraja ostao u lošim odnosima. Mladen nikada nije imao lepo mišljenje o zgodnoj Slovenki, često ju je javno napadao i ponižavao, ali sve to nije imalo nikakvog uticaja na Okuku da sa istom postane najbolja drugarica, pa ih tako možemo videti kako blistaju i na društvenim mrežama se hvale zajedničkim fotkama.

Izvor:Happy
Foto: Facebook

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter