Izvor: HAPPY BSC
06.06.2020 u 21:16
0

MLADOŽENJA ODRŽAO SLOVO SVIMA! Rekao nešto što niko nije očekivao!

Iako se mnogi raduju sutrašnjem danu, glavni akteri su i nervozni,   a za to postoji razlog!

Pod desetinama kamera, gleda ih cela nacija, moraju da paze da budu lepi, pristojni, da nešto ne pogreše, da se nešto ne zakomplikuje, a onda ceo dan da  budu na nogama dok traje slavlje!

OVO MORATE ZNATI

UŽAS! U SAVSKOJ ULICI POŽAR: Gori zgrada, 15 vatrogasaca pokušava da obuzda vatrenu stihiju

LAŽNA DRŽAVA U RASPADU: Haos nakon ukidanja mera reciprociteta!

SAOBRAČAJNA NESREĆA KOD ĆUPRIJE: Auto sleteo s puta, ima stradalih!

SAVO MILOŠEVIĆ NASMEJAN POSLE PORAZA U SUBOTICU: Izgovorio dve rečenice koje će pažljivo pročitati svi navijači Partizana

Večeras ih očekuje momačko i devojačko veče na kom takođe treba da se pojave, a sutra da budu sveži i odmorni.

Pavau po izrazu lica deluje da je vrlo zabrinut i nervozan, pa ga takmičari ogovaraju, podbadaju i sl. Neki misle da se i pokajao!

Onda ga je Jeremićeva u emisiji Upoznajte parove podigla i pitala šta mu je:

-Prosto je sve u redu. Da, ne smejem se nešto ali sve je u redu! Jedva čekam sutra da OBORIM JABUKU I SLAĐU S NOGU! -izjavio je budući mladoženja i naterao sve da zaneme u vili!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter