Izvor:
13.01.2017 u 03:09
0

Na meti MANIJAKA: Aleksandra Subotić otkrila TRAUMU iz prošlosti koju nikada neće moći da zaboravi!

Aleksandra Subotić, skandalozna ćerka Ljube Pantović, tvrdi da je bila na meti manijaka Ahmeta Marinkovića, koji je pre tri i po meseca žigosao svoju ženu Mariju Ferizović.

Starleta je ispričala kako ju je monstrum spopao u Kaluđerici u Beogradu.

-Mama me je ostavila sa ćerkom Magdalenom na ulici. Kad sam krenula kući jedan čovek je stajao na raskrsnici i potrčao je. Krenuo je ka meni i rekao je "Baš mi treba neka devojka". Zavukao je ruku u jaknu. Uplašila sam se, i kako sam držala ćerku u naručju počela sam da vrištim. Tata je odmaj istrčao iz kuće i ovaj je pobegao. Nisam znala šta hoće od mene- rekla je Aleksandra.

Ispričala je i da je sutradan zvao na kafu i da joj se izvinjavao, i naglasila da pretrpljeni strah nikada neće moći da zaboravi.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter