Izvor: Happy BSC
03.06.2020 u 07:28
0

NAKON NASILJA KOJE JE PRETRPELA, OGLASILA SE: Vračara je SAVETOVALA, ovde je DRŽALA OTROV! (FOTO)

Ivana Mitrović je nedavno otkrila da je pokušala da otruje svoje najmilije, i tim postupkom šokirala milionski auditorijum.

Rijaliti devica je naime, nakon što je izašla iz vile dobila par vaspitbih od svoje bake.

PAO SE*S IZMEĐU LJUBAVNIKA: Sve PRŠTI od STRASTI, ona vrištala od ZADOVOLJSTVA! (FOTO)

Njena baba nije zadovoljna ponašanjem koje Ivana ispoljava, a posebno joj je zamerila to što je priznala taj nemili događaj koji su se oni trudilli da zaborave.

Ivana je stavila lak u posudu koju su koristili njeni bliski ljudi, i time njihov život dovela u opasnost.

Srećom, niko od njih nije konzumirao napitak iz posude, pa su svi ostali nepovređeni.

– Lak sam im stavila u hranu takođe.. to je istina, držala sam ga u wc-u, i kad je bila prava prilika iskoristila sam je – rekla je Ivana, pa dodala.

– To je dečija glupost, ali dobro.. Danas nikad ne bi uradila tako nešto.. – nastavlja ona.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter