Izvor:
05.07.2017 u 01:21
0

NAKON ŠTO JU JE DRUGARICA JAVNO ISPROZIVALA U EMISIJI: Jelena Krunić se uključila u program, evo šta je poručila Dalili!

Nkaon što je Dalila Mujić izjavila da ju je najbolja prijateljica i najveća podrška Jelena Krunić izdala jer se fotografisala sa njenim bivšim dečkom Dadom Solomunom, go go igračica se javila u program, vidno razočarana i besna.

Naime, Jelena je pitala Dalilu zašto nije odgovorila na njene poruke.

Ne čitam sada ništa od poruka, u studiju sam. Nije mi ovaj telefon na kom mi je vajber tu. Pre studija dobila sam sliku koju sam ti prosledila. N ebih da se rasprvaljamo preko tv, jako si me rzaočarala. Razgovaraćemo, želim sa tobom d apričam, čudna si mi u poslednje vreme, nećemo preko medija, naći ćemo se oči u oči – rekla joj je Dalila.

Slika je nastala posle žurke, on je meni prišao, izvinjavao se zbog tebe, rekao mi je da je pružio Dejanu ruku, a da mu je on rekao d amoraju da budu na distanci, a tebi da je čestitao, a ti si mu odgovorila "Hvala". Nisi trebala u emisiji sad ovo da iznosiš, nepotrebno je – objasnila je Jelena.

Da li će njih dve ponovo biti dobre prijateljice, ostaje nam da vidimo.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter