Izvor:
04.05.2018 u 21:30
0

NENAD MARINKOVIĆ GASTTOZZ ZA HAPPYTV.RS: Sa Naidom NE ŽELIM da se mirim, bacila je sve niz reku, a bila je život moj! Sneža mi se smeška, možda ona ŽELI Neška!

Učesnik šeste sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi" Nenad Marinković Gasttozz, raskinuo je sa svojom devojkom Naidom Gadžo.

On je sinoć ostao u šoku kada mu je Mladen Vuletić rekao da je čuo da mu ona preko megafona poručuje da ga voli, a danas je prokomentarisao to i otkrio da li misli da je to istina.

Po rečima Dalile i Mladena, Naida je sinoć trubila autom pored "Kampa otpisanih" pa potom na megafon rekla da te voli? Koliko veruješ da govore istinu?

Verujem da su čuli isto što i ja, ali to nije sigurno bila ona, u to mogu da se kladim u život. Kao što sam i rekao, od nje očekujem malo vremena za nekoliko pitanja kada izađem.

Ukoliko je istina, da li bi to bitno promenilo stanje? Da li bi ponovo bio sa Naidom u vezi?

Ne. Ona je izabrala da je neko drugi čini srečnim i bacila sve niz reku, a bila je život moj.

Nakon raskida mnogi tvrde da se vratio "stari Gasttozz", re da takav ima velike šanse za pobedu. Gledaoci komentarišu da su mnogi takmičari ljubomorni jer se osećaju ugroženi. Kako ti komentarišeš novonastalo stanje u vili?

Starog Gasttozza ne karakteriše samo seks, već kreativnost, spontanost, humor i pozitivna energija. Sada kada sam pun ranac kamenja bacio na zemlju, osećam se kao da sam se preporodio. Idemo do duple krune!!!

Kakav je donos Teodore i tebe. Mnogi smatraju da je ona tvoja nova žrtva za seks, a šta ti kažeš?

Za žrtvu seksa je smatraju njeni kvazi drugovi koji su šta više i imali nešto sa njom, mislim naravno na poljupce, dok ona i ja najviše što imamo je zagrljaj dok spavamo i ništa više. Da nje nema ovde bih odlepio odavno. Prija mi od samog starta njeno društvo i to ne bih menjao ni za kakav seks u rijalitiju i slično. Ona je jedna čista duša, i u nju imam puno poverenje, beskrano, i iskreno, najbitnije mi je da ona i ja znamo kakav je naš odnos, a dušmani će pričati i konstruisati priče kako im se prohte.

Ko je po tvom mišljenju najseksipilnija takmičarka u vili, koju bi najradije imao u seksualnom smislu?

Pa baš tu najseksipilniju ove sezone sam i imao u skesualnom smislu, a i u vezi više od godinu dana. Zakazali smo ove sezone sa "ribama" u rijalitiju. Mada, Sneža mi se smeška, možda baš ona želi Neška.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter