Izvor:
07.06.2017 u 04:44
0

NESREĆNI OTAC PROGOVORIO: Stojim iza toga da mi je dete otrovano!

Jelica i Predrag Stojanović u večerašnjoj "Ispovesti" govore o nerazjašnjenoj smrti svoga sina.

Njega su pronašli mrtvog u sobi, nakon što ga je drug dovezao nakon jedne proslave. Taj isti drug je u policiji davao tri različite izjave za tu noć. Policija nije uspela da razjasni njegovu smrt, bilo je mnogo propusta u istrazi.

Niko od njegovih drugova danas ne kontaktira sa nama, niti odlazi na njegov grob. Da li su se oni nečega uplašili, mi to ne znamo. Ali čim ne dolaze mi znamo da nešto kriju, i nadam o se da će neko da progovori.

Ja stojim iza toga da je moje dete otrovano, da je nešto sipano u piće! Moje dete nije uzimalo nikakve droge niti bilo šta slično. Nisu bili ni alkoholičari.

Njegov drug je rekao da je on svaki dan pio po dve litre vina, mi u to ne verujemo i ne znamo zašto je to rekao, bilo je raznih priča. Ali mi znamo naše dete, nije moglo tek tako da nestane.

Niko ne zna šta se tu noć u diskoteci dogodilo, video nadzor nije skinut. Marko se tu noć žalio drugarima da nije dobro ali šta je bio razlog niko ne zna.

Pratite nastavak ove ispovesti!

happytv.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter