Izvor:
03.11.2019 u 08:48
0

NEVENA VOLI „SVAŠTA“ U ŽIVOTU: Ilićeva SUROVA PREMA KALAVERKI, spremna je da otkrije njene NAJMRAČNIJE TAJNE! (FOTO, VIDEO)

Tenzija između Nevene Kalaver i Jelene Ilić se stvorila onog momenta kada su počele spekulacije da je Marinković zaljubljen u Nevenu.

Nevena je priznala i to da Ivanovo ponašanje nije normalno kada je u alkoholisanom stanju jer ga tada savladaju emocije i onda grleći i ljubeći Nevenu iskazuje osećanja koja poseduje prema njoj.

Na veliko iznenađenje svih ukućana a posebno Ivana, u vilu "Parova" kročila je i njegova lepša polovina Jelena Ilić koju je on dočekao sa suzama na licu od sreće.

– O tim pričama Nevena je zaljubljena u Ivana, od toga nema ništa – izjavila je Ilićeva koja je sigurna da je Nevena namera da razdvoji nju i Ivana bila sigurno samo iz dobre namere prema njoj.

Ilićeva je bila u prijateljskim odnosima sa Nevenom, a nakon toga je došlo do totalnog obrta situacije što je rezultiralo time da Ilićeva ispada da je "bolesnica"!

Pa ako je situacija već takva,žašto ja onda ne bih rekla ono što se meni Nevena poverila? – bila je surova Jelena.

Jelena Ilić nam je samo zagolicala maštu, otkrivši nam da Nevena Kalaver voli "svašta" u životu! Izgleda da nas tek očekuje turbulentan sukob ove dve takmičarke koje su spremne da odaju najveće tajne svoje suparnice!

Pogledajte video:

JOŠ JEDNA TRUDNOĆA U VILI "PAROVA": Predosetila je VELIKU PROMENU, evo zašto je potencirala da uradi TEST??? (FOTO, VIDEO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter