Izvor:
03.11.2019 u 08:27
0

JOŠ JEDNA TRUDNOĆA U VILI „PAROVA“: Predosetila je VELIKU PROMENU, evo zašto je potencirala da uradi TEST??? (FOTO, VIDEO)

Džonatan Mastor i Leontina Mirković uplovili su u romansu odmah nakon njenog ulaska u vilu "Parova"!

Spekulisalo se da je Leontina ostala u drugom stanju pa je iz tog razloga uradila i test za trudnoću ali rezultat je bio negativan.

– Spavam sad sa tobom, a ti posle toga izađeš, na kraju bi bilo čije je dete, bolje da to rešim na vreme, i sva sreća negativan je test da nije morala bih da rodim dete – pričala je Kristina Mastoru.

Mastor je insistirao da sazna zbog čega je ona uradila test i da je on uzrok njenog kontrolisanja.

– Da uradila sam zbog tebe, ja sam mogla da sačekam sistematski i da vidim na čemu sam, nisam to uradila da bi se snimilo, najsrećnija bih bila da sam uradila u tajnoj sobi – ispovedala se Leontina Mastoru.

Mastor je bio zbunjen zato što Kristina iskazuje želju da izađe iz rijalitija, a sa druge strane ga ubeđuje da joj je stalo do njega!

Pogledajte video:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter