Izvor:
05.07.2017 u 01:41
0

NEVIĐENI VERBALNI RAT U STUDIJU! Zerina se uključila u program, Lakić je žestoko spustio, a potom otkrio šta je radila na SPLAVU na kojem je i on bio!

Sarajka Zerina Hećo uključila se večeras u program Happy teelvizije, odnosno u emisiju "Upoznajte Parove" kako bi osudila svog bivšeg dečka što je, kako kaže, izneo brutalne laži o njoj.

– Nikola, ružno je od tebe što pričaš takve stvari, ja nisam nikada pričala takve ružne reči. Molim te da ne lažeš, mada je sada kasno. Nemoj da me pominješ – vikala je ona.

– Tvoje promene raspoloženja se nisu menjale, rekla si da si napolju drugačija. Voliš da deliš ljubav i emocije sa auditorijumom, to si radila na finalu, na putu do Slovenije, jutros. Hvala ti za sve, bila si mi velika podrška napolju. Pošto si se predstavila kao žrtva, nema potrebe da patešiš. Ja potičem iz patrijarhalne porodice, shvatio sma neke stavri, došla si na splav gde sam ja bio, udvarala si se momku krupnom i istetovirnaom, to rade deca, udvarala si se Banetu Čolaku i Mladenu. Kada su te osuđivali novinari, bio sam uz tebe. Postavljao sam svoja leđa jer sam se zaljubio u tebe. Ti to nisi cenila, posesivna si, ljubomorna si, treba da preispitaš stvari zbog kojih sam se ja okrenuo. Mogla si d ame podržavaš i u Sarajevu, a ne odavde, ali ti si morala da šopinguješ po Beogradu sa drugaricom Jovanom Jovanov za koju si pričala znaš već šta. Ne možeš verbalno sa mnom, to znaš – govorio je on.

– Želim ti sve najbolje, mogao si Sari da čestitaš rođendan, a rekao si da ćeš joj doneti poklon. Samo lažeš i prekidaš me, ali neka bude tako, pre svega škodiš sebi, pa onda i meni – rekla je ona preko slušalice.

– Apsurdno je, da li je to normalno, ti i ja se ne poznajemo. Ti mi nisi dala priliku da o svemu pričamo, želela si da rešiš sve u roku od 24 časa, što je bilo nemoguće – završio je Lakić nakon čega se Zerina besna i razočarana isključila iz programa.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter