Izvor:
23.11.2019 u 18:03
0

„NIJE ČUDO ŠTO TI JE MUŽ POBEGAO!“ Dragana ostala BEZ TEKSTA kada joj je čula njegove uvrede! (FOTO)

POMIRENJA, RASKIDI, A PRE SVEGA LJUBAV: O svemu tome u emisiji "Upoznajte Parove"! Vreme je da takmičari budu potpuno iskreni! (FOTO)

Uroš Andrejić i Dragana Mitrović svima su izgledali kao skladan par. Niko nije očekivao da će započeti tako ozbiljnu svađu.

Ti si bre strašna! Nije ni čudo što je muž pobegao od tebe – vikao je Uroš.

Što sam strašna? Ne možeš tako da se ponašaš! Znam ja da sam naporna. Ono što ja ne radim, ne volim da meni draga osoba to radi. Ajde da sad krenem da komentarišem Alberta, Daria… – objašnjavala je Dragana.

I jesi. Stalno ih komentarišeš – uzvratio je Uroš.

Ma ne s*ri majmune jedan! – iznervirala se Dragana.

Da li je ovo samo iznenadni izliv emocija ili je nešto ozbiljnije u pitanju, saznaćemo tokom emisije "Upoznajte Parove".Ostanite uz nas.

NA IVICI NERVNOG SLOMA: Jelena Golubović nije imala milosti! Sve im je sasula u lice! (VIDEO, FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter