Izvor: Happy BSC, Blic.rs
28.05.2020 u 10:54
0

NIJE NI SKINULA KONCE, VEĆ ZAVRŠILA U ZATVORU: Uhapšena zbog najstarijeg ZANATA, oni su bili sa njom! (FOTO)

Bivša učesnica „Parova“ Tijana Ajfon slepo prati trendove kada je reč o estetskoj medicini, pa se tako prošle nedelje podvrgla tretmanima remodelacije lica. Starleta je iskosila oči, ali i uvećala jagodice hijaluronskim filerima, tako da je potpuno promenila gornju trećinu lica. Za to zadovoljstvo je iskeširala nekoliko hiljada evra, ali budući da je nedavno postala preduzetnica, finansije joj nisu predstavljale problem.

NAPLATIĆE JOJ SVE SA KAMATOM: Stefan ULAZI u VILU, Kadra ODUSTAO! Rat zbog jedne ŽENE! (FOTO)

– Sada su kose oči potpuni hit u svetu i postoje razne tehnike kako bi se do toga došlo. Rade se i neinvazivne metode, ali one nisu dugoročno rešenje. Tretman traje pola sata, a efekat traje nekoliko meseci. S druge strane, plastični hirurzi taj problem rešavaju uz minimalan rez kod uha, a efekat je doživotan. Ta operacija košta nekoliko hiljada evra i radi se pod lokalnom anestezijom. Tijana se odlučila za tu metodu jer nije želela da ponavlja postupak – objasnili su nam u klinici u kojoj se Ajfonka podvrgla podmlađivanju i zatezanju.

OVO MORATE ZNATI

PREDRAG KON ISKREN: Nema otvaranja domova za stare, maske obavezne za ove kategorije

POSLATA JASNA PORUKA IZBOROM BALKANCA ZA EGZEKUCIJU: U pokušaju likvidacije ZVICERA napravljeno PET KOBNIH GREŠAKA (FOTO)

ZAVRŠILA IZA REŠETAKA: Tijana Ajfon UHAPŠENA zbog sumnjivih radnji, policija je PRESRELA! (FOTO)

POČINJE SUĐENJE MALČANSKOM BERBERINU: Jedna stvar je tajna

EKSKLUZIVNO ZORAN MARJANOVIĆ OTVORIO DUŠU: Otkrio zašto je Jelenu zvao „tetka“, a onda i progovorio o važnom svedoku

„ŠKALJARCI“ U OBRUČU Ovo je nađeno u štekovima na Cetinju i Podgorici

Samo što je skinula konce, završila je iza rešetaka.

Žandarmerija i kriminalistička policija Republike Srpske u saradnji sa kolegama iz Srbije i Slovenije izveli su opsežnu akciju u kojoj je uhapšeno 35 lica kod kojih je pronađena veća količina narkotika i oružja… među uhapšenima je i srpska starleta Tijana Ajfon, koja je i „organizator ovog skupa“.

Šta će se dalje dešavati, izveštavaćemo iz minuta u minut.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter