Izvor:
08.03.2017 u 05:33
0

NIKAD ISPRIČANA PRIČA IZ SIRIJE: ISIS-ovi koljači su deca od 10 godina!

Učesnici pete sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi", imaju priliku da prisustvuju veoma potresnoj ispovesti doktora Mohameda Jasern Havria.

On je došao u Srbiju, na nagovor oca da studira medicinu. Danas radi kao pedijatar, u beogradskom domu zdravlja.

Doktor Havri je Sirijac, zbog čega ga daleko više boli ono što se dešava sa njegovim sunarodnicima.

Rat u Siriji uopšte nije sirijski, to su strani plaćenici koji su došli da je unište. Sirijci su jako tolerantan narod, i mi smo navikli da svi živimo zajedno. Ne možete da verujete kako se tamo ljudi druže, čak ni u ličnim kartama ne piše koje je ko veroispovesti. Mržnja tamo ne postoji, ovo sve što se dešava u Siriji je podmetnuto, srušene su i crkve i džamije – rekao je Havari.

Jedan mladić četvrta godina medicine, pričao je konfuzno, pa sam morao da ga vodim kod psihijatra. On je bio u Siriji u prostoriji sa 60 osoba, gde su teroristi svaki dan uzimali po jednog od njih, zakolju ga, i ostave ga da prespavaju sa njim u sobi. Njihovi koljači su deca od 10 godina – objasnio je doktor.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter