Izvor:
20.12.2018 u 16:11
0

NIKOLA LAKIĆ SAMO ZA HAPPYTV.RS POKAZAO KAKAV JE ZAISTA: „U rijaliti sam ušao zbog sebe, ja sam solo igrač! Što se Coke tiče…“ (FOTO)

U ekskluzivnom intervjuu za Happytv.rs, Nikola Lakić je dao odgovore na neke od pitanja koja intrigiraju javnost već duže vreme. Atraktivni takmičar je otkrio svoju stranu priče i otvorio srce mnogobrojnim obožavateljima.

1. Učestale rasprave Aleksandre Tasić-Coke i tebe privlači veliku pažnju javnosti. Možeš li konkretno da nam kažeš šta se promenilo u vašem odnosu, a pre svega nekoliko nedelja želeo si da ona bude majka tvoje dece?

-Nikad nisam ni prestao da maštam da Coka bude majka našoj budućoj deci, ali s obzirom da smo jedno drugom u poslednje vreme uputili teške reči i da se sam boravak u vili otežava, ne znam. Umesto da ga maksimalno olakšamo, Coka već duže vreme pominje rečenicu "Ne možeš sa mnom ovako napolju". Došao sam do zaključka da je možda bolje da sačekamo taj izlazak iz rijalitija i vidimo da li smo zaista jedno za drugo. Kao što je blizina učinila da se ovoliko volimo, videćemo šta se dešava kad smo razdvojeni.

2. Majka Marina ajvila se juče tokom programa i poručila ti nekoliko rečenica koje se mogu čitati "između redova". Poznavajući svoju majku, zbog čega ti je poručila da ovog puta nastaviš kao solo igrač? I da li ćeš je ovog puta i poslušati?

-Ja i jesam ušao u sezonu sedam kao solo igrač, kao i prethodne, a tako će i ostati, a to što sam se zaljubio ne menja apsolutno ništa u mom karakteru. Jedino što više vremena provodim sa devojkom, pa se i manje oseti prisustvo mene kao pojedinca. Mama mi želi najbolje i nikad se ne meša u moje izbore. već pokušava da mi da smernice kada sam zaslepljen ljubavlju.

3. Rekao si da si primetio da Coka koketira sa učesnicima u vili, sa kime konkretno, i da li ćeš moći da joj pređeš preko svih ti stvari koje si naveo?

To je bila fora da bi drugi ukućani polemisali, ljudi koji nas ne podržavaju jedva čekaju ensuglasice. To što sam joj zamerio bilo je na početku i nema veze sa takmičarima. Mislite o tome…

4. Mnogo se spekuliše da je u pitanju još jedna rijaliti patka, te ćete se Coka i ti pomiriti. Da li su fanovi u pravu kada kažu da s eigrate sa njima po stoti put?

-Fanovi koji me podržavaju iz sezone u sezonu ostaće uz mene znajući da ih nikada neću razočarati. Svaka moja emocija, tuga, bol, suze, radost, smeh bila je transparentna i zatu su ostali uz mene.

Poštujem i one koji me ne podržavaju.

5. Da li veruješ da bi nakon ovakvog ponašanja u zatvorenom prostoru, tvoja i Cokina veza opstala?

-Imam još uvek vere i nada da je ona ta, ali je bolje da se raziđemo kao ljudi, da pokušamo ovim što nismo zajedno da dokažemo jedno drugom, a pre svega ja sebi da je ona ta, jer sam ja upravo ta osoba koja je počela da sumnja, a ne zaboravite da sam ušao zbog sebe.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter