Izvor:
18.01.2018 u 21:16
0

NINA PRLJA NAKON RASKIDA SAMO ZA HAPPTV.RS: Biće mi teško jer sam se zaljubila, ali ću morati da se distanciram!

Raskid učesnika šeste sezone "Parova", Nine Prlje i Mladena Vuletića, podigao je najpopularniju vilu na noge.

Naime, lepa učesnica odlučila se na ovakav kojak zarad Mladenove sigurnosti, a detaljnije o tome govorila je samo za čitaoce Happytv.rs.

Sinoć si odlučila da raskineš sa Mladenom, kako bi sačuvala njegovu bezbednost. Ko ti to preti?

– Očigledno je da nisam raščistila neke stvari spolja i za to sam samo ja kriva. Nalazim se na takvom mestu da ne mogu to da rešim i ne mogu da verujem da se ON javio sad. Grozna situacija.

Da li misliš da ćeš uspeti da boraviš sa Mladenom u vili, a da ne budete zajedno?

– Pa moraću da uspem, jer ne želim da rizikujem da on ima bilo koji problem zbog mene. Zaista sam počelo ozbiljno da se zaljubljujem u njega. Naravno, biće mi jako teško da provodim vreme sa njim, a da nismo zajedno. Trudiću se da se distanciram što više mogu.

Mladen tvrdi da si ga slagala u više navrata, zašto si to uradila?

– Ma, Mladen mene nije razumeo, ništa ja njega nisam slagala. Ali sam mu prećutala, jer mi je rekao da ne želi da sluša o bivšima. samim tim mu nisam ni pričala, smatrala sam da stvarno nema potrebe.

Ukoliko uspeš da rešiš situaciju koju imaš napolju, da li si spremna na vezu sa Mladenom i van rijalitija?

– Da. Naravno. Bilo bi nam još lepše da smo napolju, stvarno mi je žao što se ovo izdešavalo.

Mnogi smatraju da su Požgaj i Gasttozz ljubomorni otkako si sa Mladenom, da li ćeš se sada vratiti na staro i provoditi više vremena sa njim?

– Sa Požgajem, nikad! To stvorenje mi uništava život godinama i ljubomoran je na sve moje momke, to je očigledno. Tako da me ne zanima da ikada budem dobra sa njim. Sa Gasttozzom naravno, kao i uvek. On je odličan drug i zaista divan dečko.

Ostanite uz televiziju Hepi i pratite dešavanja u "Parovima" putem Happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter