Izvor: happy bsc
13.01.2021 u 00:29
0

OČI MU ZASUZILE: „Teško je nositi sve to na duši“

Četvrto pitanje u „Parografu“, postavljeno Čedi Majki bilo je: 

„Da li je istina da si se zakleo-ni kap alkohola?“

NAJVAŽNIJE DANAS:

OSUĐEN NA 15 GODINA ROBIJE! Pao u stanu sa TAKSISTOM i VOJNIKOM: Isplivali detalji

UŽAS KOD BAČKE PALANKE: Pronađeno telo muškarca u šupi

HOROR U KRUŠEVCU: Pripadnik Gorske službe spasavanja pronašao telo muškarca

Čedo je odgovorio: 

– DA! 

– Istina je sve to. Imam 62 godine i ne pijem 14 godina već. Nisam ja bio neki pijanac, ali sam pio celog života. Nisam mogao mnogo da popijem. Ako popijem malo, napravim neku glupost. Posle 5 rakija sam u stanju da izgubim pamet. Bilo je svakakvih situacija. Sećam se da sam gubio ceradu na kamionu dok sam se bavio špedicijom. Mogao sam unesrećiti mnoge porodice.  Imao sam situaciju da sam udario čoveka i poslao ga u komu. On je pretrčavao ulicu. Bilo je ograničenje 40 na sat, a ja sam vozio 60. Svakog dana pomislim na tog čoveka. On je preživeo, ali je jako strašno to sve. Kasnije je umro. Teško je nositi sve to u duši. To je život. Nikada nisam mogao da ga pogledam u oči. na sudu sam rekao da mi nije potreban advokat i da mogu da me osude na koliko god žele i da se ja neću žaliti. Njegova porodica nije želela da me tereti. Posle sam otišao iz grada i bio kod sestre u Budvi. Nisam mogao da podnesem sve to. Naučio sam svoje lekcije na teži način. Zato ne pijem. Nekada sam se i tukao i u zatvor bio zbog tuče u pijanom stanju-ispričao je Majka.

PROČITAJTE JOŠ

BEJBI BUM: U jednoj opštini u Srbiji rođeno za četvrtinu više beba nego 2019. godine

RHMZ NAJAVIO ŠOK TEMPERATURE: Izdato UPOZORENJE uoči Svetog Jovana!

ZAPALILO SE PET AUTOMOBILA U POŽARU NA VRAČARU: Jezive SCENE

Poligraf je pokazao da je Čedo rekao LAŽ! 

Ostanite uz HappyBSC portal!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter