Izvor:
22.10.2016 u 16:37
0

ODBROJAVANJE JE POČELO: Sutra počinju dugo najavljivane „SNAJKE“, ali i…

Još samo jedan dan i dugo najavljivane "Snajke" počinju!

Naime, televizija Happy najavila je novi projekat u kome će se nadmetati devojke za najbolju snajku, a samo od njihovog umeća, veštine i sposobnosti zavisi da li će se udati. Rijaliti program "Snajke" počinje sutra, 23. oktobra u 20 časova kada će se predstaviti potencijalne snajke.

Pored rijalitija, sutra počinje i integracija portala i televizije što znači da će čitaoci sve sadržaje televizije Happy (emisije, kvizovi, Telemaster, jutarnji program, rijaliti program) moći da gledaju na portalu happytv.rs. Ovaj novitet posebno će omogućiti gledaocima u dijaspori da pored čitanja najnovijih vesti pogledaju i određeni sadržaj televizije Happy. Dijaspora će u svakom trenutku biti upoznata sa sadržajem televizije Happy i to direktno preko portala.

Pratite portal happytv.rs i saznajte sve o rijalitiju koji preti da obori sve rekorde gledanosti!

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter