Izvor:
07.11.2019 u 11:29
0

„ON SE GUBI I POSTAJE AGRESIVAN!“ Ukućani ŽESTOKO ISPROZIVALI Alberta Galorinija! Shvatili su kakvu je PRLJAVU IGRU smislio! (FOTO)

Tokom "Jutarnje kafice" takmičari su započeli priču o Albertu Galoriniju i njegovom ponašanju. Oni smatraju da se u poslednje vreme gubi i da kopira ponašanje jakih rijaliti igrača. Alberto je pokušao da iznese mišljenje o Neveni Kalaver, ali su ga oni prekinuli:

Što se tiče Nevene, njen problem je alkohol i traži utehu u društvu. Ona je kao neka krpa jer je iskorišćavaju. Ja nju stvarno nikada nisam napadao i nikad nisam ima konflikt s njom. Pitao sam je da li imamo neki lični konflikt, rekla je da nemamo. Meni je pričala kako sam joj kul, a onda u lajvu krene na mene – rekao je Alberto. Onda se umešao Đorđe koji nije imao lepe reči za Alberta:

I ti si, kao Mastor, počeo da se gubiš. Pokušavaš da praviš neke priče, i to sa Jelenom Golubović. Kad bi ona htela da bude s tobom, ti bi bio s njom – rekao je Đorđe.

Zar to nije mudar potez, ona je trostruki pobednik? – pitala je Vendi.

On misli da može da uradi isto ono što je Pavao uradio. Počeo je da se gubi i hoće sve! Čak je postao i agresivan. Njega su ljudi zavoleli na početku, ali sada je postao brzoplet – odgovorio je Đorđe.

Emisija "Jutarnja kafica" je u toku i učesnici iznose svoja mišljenja na veoma zanimljivu temu. Pored toga, svako se može uključiti u program i prokomentarisati ponašanje naših ukućana.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter