Izvor:
20.11.2016 u 02:02
0

Ona je tu uvek za njega: Pogledajte s kim je Miki zamenio Anđelu! (foto)

Pored Magdalene Pejčev i Đorđa Đenića, još jedan ljubavni par iz rijaliti programa "Parovi" stavio je tačku na svoju ljubav.

Naime, Anđela Lakićević i Miki Đuričić smuvali su se tokom boravka u luksuznoj zemunskoj vili, međutim pre nekoliko dana kao bomba je odjeknula vest da su njih dvoje raskinuli, ali da su ostali dobri prijatelji. Anđela inače vodi novi serijal "Provodadžije", pa se nagađa da su se zbog posla udaljili jedno od drugog.

Ipak, u ovim teškim trenucima pčelaru iz Kupinovo društvo pravi njegova kuca po imenu Žuta koja mu čiva kuću. On je objavio njenu fotografiju na Instagramu, pa pretpostavljamo da je Mikiju lakše kada ima društvo u kući, s obzirom da tu više nije lepa glumica.

Pogledajte preslatku Žutu u Mikijevoj kući:

Happytv.rs
Foto: Instagram/mikidjuricickupinovo

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter