Izvor: HappyBSC
17.10.2020 u 11:36
0

OPŠTI HAOS I SUKOB KOJI POMERA SVE GRANICE: Da li će pružiti ruku pomirenja?!

Đetić je bacio oko na Lakićevu sestru od trenutka kada je ona ušla u velelepnu vilu. 

Nije ni kofere spustila a on se zaljubio. 

Sada je ispričao Nedi šta je sve uradio zbog nje kao i da je očaran njome, a da od toga ne beži niti želi da sakrije. 

SVE O SPORTU

ŽELEZNIK DOČEKUJE CRNO-BELE: Šćepanović poziva na koncentraciju i borbenost

KRALJ ŠLJAKE SUROV PREMA NOLETU: Rafa SRPSKOM ASU nije dao da stoji

DEJAN STANKOVIĆ O LAVOVSKOJ BORBI NJEGOVIH IGRAČA: Srce na terenu za trijumf u 163. derbiju!

Ona je pomno slušala šta joj Srba priča, ali nije želela da se nadovezuje na ovu priču, već je ostala imuna.  Priču je prekinuo Nedin brat Nikola Lakić i osvrnuo se na sukob sa Ilijanom. 

– Ona je toliko niskointelektualna da je mene sramota. Užasna je. Ne mogu da verujem da se tako ponaša. Ja sam šokiran – rekao je Lakić. 

Njegova voljena Coka je delila isto mišljenja sa njim, ali se maksimalno uzdržavala od komentara. A onda je nastao brutalan sukob… 

– Ona sa mnom ne može da izađe nakraj, samo priča u prazno – rekao je Nikola a kada je Ilijana čula za tu prozivku onda je usledila ozbiljna rsprava. 

Letelo je perje i paperje, nije se znalo ko pije ni ko plaća. Ni jedno ni drugo nisu popuštali, a još manje su hteli da odstupe svojih tvrdnji i stavova.  Da li će se nekadašnji prijatelji izmiriti ili ne saznaćete ukoliko ostanete uz Happy BSC portal.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter