Izvor:
22.02.2017 u 06:00
0

OSTAVILA SVE BEZ TEKSTA: Učesnica „Parova“ pružila neizmernu podršku majci obolelog deteta! (foto)

U vili "Parova" večeras je odlučila da svoju životnu priču ispriča Mira Vukodinović, majka čije dete ima retku bolest poznatiju kao bulozna epidermoliza, u narodu poznatiju kao bolest dece leptirova.

Učesnici "Parova" već sat vremena pomno prate potresnu priču majke koja je svoj život posvetila deci oboleloj od ove bolesti. Naime, bulozna epidermoliza je bolest koja je je retko oboljenje kože gde oštećenja nastaju čak i pri slabom dodiru ili pritisku. Majka deteta leptira otkriva da joj najteže pada što takva deca svakodnevno prolaze kroz nesnosan bola, a ne postoji ni jedan način na koji može da im se pomogne.

Anamarija Džambazov poželela je da na neki način pruži podršku Miri, te je rekla:

– Samo sam htela da kažem da sam imala priliku da gledam emisiju u kojoj su bili dece leptiri. Sjećam se da je to bilo baš emotivno, s obzirom na to da su ta deca išla po trgu i govorila "Nemojte nas gledati tako i mi imamo osjećaje, i mi smo ljudi". Razlog tome su prolaznici koji su ih sa čuđenjem gledali, a njih bi to rasplakalo. Mogu samo da kažem da ta djeca imaju puno više osjećanja i jako su inteligenta. Stvarno želim da pružim podršku tome i Vama svaka čast, jer koliko god da je teško,a vi ste kroz osmjeh ovo ispričali i vidi se da ste snažna žena, a vaša ćerka još snažnija – rekla je učesnica!

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter