Izvor:
27.01.2018 u 20:47
0

OTMICA MIRELE JE OZBILJNA STVAR: Ljubav ne zna za granice a nekada zna da izgubi kontrolu! (foto)

Pošto je otmica Mirele Lapanović, učesnice rijalitija “Parovi” usred dana, pred svedocima, svedena na rijaliti, produkciji Hepi televizije je stiglo pismo jednog gledaoca

NEMOJTE ZATVARATI OČI, OTMICA JE OZBILJNA STVAR, NIJE – RIJALITI!

Svesni, da program, sa elementima drame, ljudskih ispovesti I sudbina od kojih mnogi okreću glavu, od “Parova” napravili ste rijaliti seriju, u kojoj se pronalaze gledaoci, pa se I opredeljuju za rijaliti glumce, koji su doživeli njihovu ili sličnu sudbinu!

Dokaz da produkcijski tim odlično radi svoj posao, jeste da su gledoac uvek u neizvesnosti šta je istina, šta dobar scenario ili režija, pa nisu retka pitanja: Je li ovo istina ili, dogovoreno?

Zbog toga, što neko čini da se ono što se dogodilo Mireli Lapanović, učesnici rijalitija “Parovi” obezvredi I svede na rijaliti potez, želim da kažem – otmica je ozbiljna stvar I nije rijaliti događaj!

Istina je da je Mirelu Lapanović, pred očima brojnih svedoka, učesnika rijalitija i zaposlenih u Hepi televiziji, nasilno odveo muškarac, koji je pretio zaposlenima na televiziji, udario učesnika rijalitija, koji je samo pokazivao naklonost prema devojci! Pa, videli smo!

Neša je udario Milija iz čista mira, samo zbog toga što mu je Mili rekao:jesi li video šta je odgovorila na poligrafu? Želi da bude sa mnom!

Istina je da je nasilnik na stotine puta pozivao zaposlene do čijih je brojeva došao, vređao, pretio, tražio da učesnik rijalitija, koji pokazuje naklonost prema Mireli Lapanović ne bude u njenom okruženju! Istina je da je on možda zaljubljen, ali i opsednut, nekontrolisanog ponašanja, osobina poput svih koji pune stubce novina u rubric – crna hronika.

Epilog: MIrela je počela da se plaši čoveka, obraća se chifovima u režiji da ne želi na nagradni izlazak, jer se plaši da će je negde sačekati, jer zna njegovu prirodu.

I, bila je u pravu.

Ušla je bez otpora u njegova kola, ali I pre toga zamolila sve sa kojima se nalazila u vozilu: ne otključavajte kola, molim vas, nemojte ga pustiti!

Vesna Rivas je rekla: stisnuo je pesnice!

Dalila je rekla: Imao je bolestan pogled!

Svima je jasno da je u kola ušla – iz straha da joj se ne dogodi nešto gore!

A, ko zna šta joj se sada događa, jer, nje I dalje -nema!

Zbog čega mediji dozvoljavaju da izjavu daje otmičar?

Kakva je ovo država? Kakvi su ovo novinari?

ZBog čega se ne oglasi Mirela Lapanović?

Da li je živa? Da li je dobro?

Neosnovane su priče da je učesnicu spašavao njen dečko! Od čega? Od koga? U kom trenutku Mirela Lapanović nije mogla da kaže: ne želim da budem u rijalitiju!?

Ali, nije rekla, jer je želela da bude!

Neši Vukoviću u ličnom razgovoru je rekla – Mili mi je najveći prijatelj! To je Vukoviću smetalo! Svi smo čuli da je on samo pričao o Miliju, ne o Mireli!

Ne mogu opsesivnost i patološka ljubomora da budu izgovor za krivično delo – otmice! Ne može obično “svojevoljno sam ušla u kola”, da bude objašnjenje da – otmice nije bilo!

Jeste, bilo je!

Postoje svedoci, nemojte dozvoliti da devojka strada, jer se plaši da kaže istinu!

Njene osobine, njeni odabiri partnera ne mogu biti opravdanje da je neko otima I maltertira!

Molim vas, apelujem, kao gledalac, nemojte dozvoliti da tužilaštvo, u mnoštvu slučaja, ovaj zatvori I krivac prođe – nekažnjeno!

Jer, treba da odgovara!

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter