Izvor: Happy BSC
24.02.2021 u 03:12
0

OTVORENO O OČINSTVU: „To je moja karma!“

Trinaesto pitanje za Ivana Marinkovića u „Parografu“ je bilo: 

„Da li je istina  da si pre ulaska u ovu sezonu bio u Nišu da vidiš dete?“

VAŽNO

VUČIĆ POSLE SEDNICE PREDSEDNIŠTVA SNS: Srbija više nije džak za udaranje, odgovorićemo na svaku laž (VIDEO, FOTO)

SLUČAJ PONOVO PRED TUŽILAŠTVOM: Žerar Depardje optužen za silovanje mlade glumice!

SUĐENJE ZA UBISTVO JELENE MARJANOVIĆ U sudnicu ulaze Sandra Afrika i Indi

TEŠKA NESREĆA U PANČEVU: Propao kroz krov skladišta i poginuo!

Ivan je odgovorio: 

– NE! Nisam bio u Nišu jer Željko nije u Nišu. Imao sam kontakt sa Miljanom dok je bila par dana napolju. Odneo sam željku poklone za Novu Godinu do kapije. 

– To dete je Božiji dar. Postoji neki veliki razlog što vam je Bog podario dete. To je sa nekim razlogom-rekla je Anđela. 

PROČITAJTE JOŠ

U ARILJU ZARAŽENE ČETIRI BEBE: Štab zaseda ponovo u sredu

STEFANOVIĆ ZADOVOLJAN SARADNJOM: Srbija i UAE imaju izuzetne odnose

EKSKLUZIVNO OTKRIĆE NA HAPPY TV! Jelena Puhač: JA SAM DARA IZ JASENOVCA!

– Moram da kažem da sam ponosan na moju Jelenu koja nema nikakav problem sa tim što ja imam dete sa Miljanom Kulić. Bio sam sve vreme u kontaktu sa Miljaninim ocem. U jednom trenutku sam želeo da vidim dete, ali znam da tamo nemam prilaz. Po Miljaninoj želji detetu nije upisano ime oca. Rekao sam Siniši da hoću da vidim dete i Miljana me je zvala. Bila je kulturna. Sve je bilo fino. Pričali smo par minuta. Ona se vratila nazad. Jelena je inicirala da kupimo Željku nešto. Nakupovali smo slatkiše i igračke. Odneli smo to tamo. Znajući Miljanu, sve će biti mnogo teško. Ona sebi skače usta i svašta dozvoljava sebi. Možda je sve to moja sudbina, ne možda, nego sigurno. Taj odnos će uvek biti aktuelan. Sve je to moja karma-ispričao je on. 

Poligraf je pokazao da je Ivan bio ISKREN u oba pitanja vezana za decu. 

Ostanite uz HappyBSC portal! 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter