Izvor:
16.07.2017 u 15:33
0

OVA devojka je prešla POLA EVROPE samo da bi upoznala bivšeg učesnika Parova!

Većina bivših učesnika zabavno humorističkog programa Parovi, u zemunsku vilu ušli su kao anonimusi, a izašli kao poznate ličnosti, koje fanovi zaustavljaju na ulici i traže im autrograme. I dok neki umeju da nose teret slave, drugima medijski pritisak teško pada, pa se kao što je to bilo u slučaju Slovneke Mirele Lapanović, potpuno povuku iz javnog žovota. Koliko god ih jedni podržavali, uvek je tu i ona druga strana koja ne bira reči i osuđuje. Ipak, bivšem fudbaleru Nikoli Lakiću, nije teško palo da se suoči s ovim problemom i on svakako uživa u svakom trenutku svoje popularnosti. Nedavno se na društvenim mrežama pohvalio kako je jedna devojka bila spremna da dođe čak iz Švajcarske, tačnije iz Bazela u Beograd, samo da bi se upoznala i fotogrfaisala sa njim. Lakić je objavio njihovu zajedničku fotografiju uz dirljiv komentar.

– Kako je divno kad te neko 4 ipo meseca podrzava iz BazelA.. dodje u Bg na jedan dan i pozeli da te vidi..prelepooo – napisao je on.

Izvor: Tv Happy.rs

Foto: Facebook

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter