Izvor:
22.03.2019 u 08:42
0

OVO JE DEO NJENE PROŠLOSTI: Voditeljka Jelena Petković će biti šokirana kada vidi ove fotografije! (FOTO)

Ekipa portala happytv.tv uspela je da otvori album sa slikama voditeljke Jelene Petković. Naime, kako mnogi kažu ona je oduvek bila zgodna devojka, što je i ostala sada bez obzira što je iza nje jedna trudnoća. Kako bi dali motivaciju svim damama, odabrali smo njene dve fotografije za koje smo želeli da podelimo sa vama!

Fotografije su nastale u Crnoj Gori kada je Jelena spojila lepo i korisnino, pa je u isto vreme i izveštavala gledaoce šta rade poznate ličnosti po primorju! Ono što je posebno zanimljivo jeste činjenica da sada kada ima porodicu rado odlazi na isto mesto na letovanje, ali sada da bi uživala sa svojim suprugom i ćerkom Mašom!

Pogledajte kako je ona tada izgledala!

Happytv.tv
Foto:Privatna Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter