Izvor:
09.01.2017 u 01:47
0

Ovo je JAVNOST želela da zna: Ljubina ćerka konačno PROGOVORILA o majci, Čabarkapi, njegovoj ženi i ko joj je NAMESTIO da…

Sinoć su u luksuznoj vili "Parova" učesnici bili na "vrućoj stolici", a jedna od njih bila je i ćerka kikbokserke Ljube Pantović, Aleksandra Subotić koja je svojim učešćem privukla veliku pažnju javnosti.

Naime, novinarska je Aleksandri postavila pitanje da li se zbog nečega u životu, a pri tome se osvrnula na priču koja ju je pratila i koja je i dalje prati. Vesna se ubacila i iznela neke informacije, a potom je rekla da je Aleksandrina majka imala komunikaciju sa produkcijom u jednom od rijalitija. Subotićka je rekla da ne želi da se svađa sa Vesnom, međutim voditeljka je pitala šta se desilo između Ljube, oca njenog deteta i nje.

Moj otac je bio prijatelj sa ocem mog deteta. Neko je nazvao mog oca i rekao mu da sam u vezi sa tim čovekom koga tad i nisam poznavala. Onda sam krenula da se krećem u društvu sa tim čovekom. Stalno sam pravila žurke, dovodila društvo, a to je jako smetalo mom stricu. Dešavalo se da mi stric gasi struju i grejanje i da mi je sa bejzbol palicom upadao u kuću da mi tera društvo. Stric me je zlostavljao na neki način. Moj stric je podržavao našu vezu. Policija mi je dolazila u kuću i jurili su Čabarkapu jer je moj stric prijavio da Čabarkapa želi da ga ubije. On nije u tom trenutku bio dečko moje majke. Ja sam zatrudnela sa Čabarkapom, a priču da je to dečko moje majke pustio je moj stric Srboljub Subotić – tvrdila je ona.

Ti i tvoja majka lažete za medalju. Ljuba je u prethodnom rijalitiju stalno pozdravljala Aleksandra Saleta, nisam luda. Ne možete da lažete javnost- vikala je Rivasova.

Otac mog deteta je bio oženjen i desilo se to da sam zatrudnela. Meni on nije bio prvi dečko u životu. Meni je moja majka idol. On a nije bila za tu trudnoću. Žao mi je što sam gradila svoju sreću na nesreću njegove žene. On je u zatvoru od sedmog meseca moje trudnoće. On je napisoa pismo kada sam trebala da se porodim. U pismu su pisala koja bi on imena davao detetu. Ja sam htela da rodim dete – rekla je Aleksandra, a potom je počela da plače.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter