Izvor:
10.11.2016 u 22:29
0

Ovo nikako niste očekivali: Brendon otkrio ko mu je najdraža osoba iz „Parova“ a nije Ružica! (foto)

Bivši učesnik četvrte sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi" Branislav Radonić Brendon, otkrio je ko mu je jako draga osoba iz rijalitija.

Iako je on stalno pričao i za vreme boravka u najpopularnijoj vili na Balkanu a i nakon izlaska iz nje, da se neće družiti ni sa jednom osobom i da će samo putovati i uživato samo sa svojim društvom, izgleda da je promenio mišljenje.

Naime, on je sada u fenomenalnim odnosima sa Ružicom Veljković, sa kojom se često druži i izlazi.

Sada je otkrio i ko mu je još drag iz "Parova" pored Ružice.

Sa zakašnjenjem dolazim do jednig pisma koje je trebalo da bude pročitano u vili ali ja ga tek sad čitam. Nisam ni znao koliko me narod podržava. Tu je i slika sa meni dragom Slađom – napisao je Brendon.

Pogledajte:

Happytv.rs
Foto: Facebook/ Brendon Branislav

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter