Izvor:
31.01.2017 u 03:15
0

Padaju maske: Tijana Ajfon otkrila pravu istinu o odnosu Dalile i Mlađana! (foto)

U rijalitiju "Parovi" večeras se desio nesvakidašnji događaj, koji je iznenadio sve u studiju.

Naime, poznato je da Dalila Mujić gaji emocije prema Mlađanu Jovanoviću, koji nije želeo da joj iste uzvrati iz razloga što ima devojku napolju.

Ona je želela da mu se obrati putem telefonskog poziva, ali Mlađan na isti nije želio da se javi. To je jako povredilo lepu učesnicu, što je izazvalo lavine emocija među ostalim učesnicima. Najglasniji su bili Tijana i Dragan, inače najverniji prijatelji Mujićeve u rijalitiju:

– Ono što ja imam da kažem jeste da je Mlađa meni rekao da mu se Dalila dopada i da oseća nešto dok je u njenoj blizini. Rekao mi je i, da nema devojku, da bi sigurno bio sa njom. Nije nimalo šmekerski što se nije javio na telefon. Mogao je lepo da se javi i da objasni da ima devojku i to je to – rekla je Tijana Ajfon i stala na stranu drugarice iz rijalitija.

Da saznate najaktuelnije detalje iz najpopularnije vile na Balkanu ostanite uz happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter