Izvor:
03.11.2019 u 20:59
0

POKUŠAO DA JE ISPROVOCIRA: Izvređao je tokom nominacija, a ona je odreagovala OVAKO! Nije dozvolila da joj poremeti duševni mir (FOTO)

UVUKAO JE U SVOJU MREŽU?! Pavao NASAMARIO Jelenu Golubović pa se time hvalio pred ukućanima! OSUDE PLJUŠTALE NA SVE STRANE! (FOTO)

Toko večerašnjih nominacija izbila je svađa između Milija Radosavljevića i Nevene Kalaver. Dok je Nevena pričala o sebi, Mili se konstantno ubacivao i pokušao da je isprovocira.

Nevena, zbog čega si ti ušla u rijaliti? – upitala je voditeljka Jelena Maćić.

Ja sam ovde prvenstveno zbog para i nisam nekakav rijaliti igrač. Ja sam specifična sama po sebi. Ako nešto uradim dok sam pijana, to je to, ali ništa ne radim na silu – rekla je Nevena.

Zahvali se babi što si imala poparu da jedeš kod kuće. Ti si devojka sa asfalta i želeo sam da vidim tvoj napredak, ali si ostala ista – dodao je Mili.

Ja za razliku od tebe imam obraz! – odgovorila je Nevena.

Iako Nevena tvrdi da nije rijaliti igrač, moramo priznati da ona uvek ima svoj stav i da ne krije šta misli. Ona jeste pravi rijaliti igrač, htela ona to da prizna ili ne.

VEČERAS NEKO NAPUŠTA VILU "PAROVA": Izbacivanje SAMO ŠTO NIJE POČELO! (FOTO)

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter