Izvor:
30.06.2017 u 23:52
0

PONOVO BUKTI SVAĐA MEĐU BRAĆOM DRAGOJEVIĆ: Ovoga puta razlog NISU Dalila i Aleksandra!

Velika svađa između Davida i Dejana razbuktala se ponovo danas na samom kraju Kućnog saveta.

Povod za ovu raspravu bilo je prijateljstvo odnosno neprijateljstvo sa Tihomirom i Lakićem.

– Sada ti je Lakić dobar a da juče si ga pljuvao zajedno sa Dalilom – rekao je David izrevoltirano.

– A ti sada kao držiš Tihomirovu stranu a nikada se niste podnosili. Sada hoćeš da ispadneš džek zbog njegove i Anamarijine svađe – odbrusio mu je Dejan.

Na sve to se umešala Aleksandra.

– Mi samo nećemo kao svi ostali da napadamo Tihomira jer tako uopšte ne olakšavamo Anamariji nego je njoj sve teže i teže. I sa Lakićem posvađali isključivo zbog tebe i tvoje noge, do tada smo bili nerazdvojni, znaš i sam – vikala je Subotićeva.

– Hajde mali ne lupetaj više. Posle ćeš doći napolje i reći Davide ovo, Davide ono. Ja sam stariji, moram da popustim, zato mnogo toga i prećutim ali bolje bi bilo i tebi da se nekad ujedeš za jezik – rekao je David izrevoltirano.

Da li su se braća pomirila, ostaje nam da vidimo kroz nešto više od 10 minuta u emisiji "Upoznajte Parove".

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter