Izvor:
08.03.2017 u 05:58
0

Priča o migrantima dovela takmičare do suza: PAKAO IZ SIRIJE RASPLAKAO „PAROVE“!

Emisija „Ispovest“, koja se iz vile u kojoj borave takmičari šou programa „Parovi“emituje svakog utorka, i ovog puta poslala je sliku o nečemu, o čemu se ćuti.

Pedijatar iz Damaska, dr Mohamad Jaser Havari, pred učesnicima “Parova“ započeo neverovatnu ispovest, koja nikog ne sotavlja ravnodušnim.

U maloj prostoriji, tiskalo se više od šezdeset ljudi, dečaci ubice ulazili su i sbakodnevno klali po jednog zarobljenog, ostavljali su ga tu preko noći i obeležavali sledću žrtvu – pričao je dr Havari. – Preživeli su pobegli, neki od njih stigli do Srbije, gde se bore sa krijumčarima, napadima, oboljevaju,smrzavaju se, pa im se trebaju odsecati noge, ruke, da bi preživeli. Jednog momka smo sahranili u dvadeset šestoj godini.

Dr Havari je pomenuo i da je u kampu migranata rođena beba, kojoj su dali ime – Srbija.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter