Izvor: HappyBSC
10.06.2020 u 15:58
0

PRIZNANJE VEKA! ORGIJALA SA DEVEDESETOGODIŠNJAKOM: Oktrila sve i ŠOKURALA NACIJU

Kristina Mažibrada je šoklirala svojom izjavom milionski auditorijum.

Ona je istakla u više navrata da je ušla u rijaliti „Parovi“ kako bi pokušala da ostvari sve što je zamisli u profesionalnom smislu, i pokušala da se što bolje plasira. 

Iako se na samom početku nova takmičartka bila najbliža sa iskusnim rijaliti  igračem Milutinolm, sada je otkrila detalje koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. 

NE PROPUSTITE!

OSTAVILI BEBE BLIZANCE PA OTIŠLI NA ŽURKU Vratili se nakon 4 dana pijančenja, a bebe su preminule od gladi (FOTO, VIDEO)

SVIREPO UBISTVO ŠAMPIONA: Kidnapovali ga, potom POJELI, ovo je JEZIVO! (FOTO)

STRAVIČNO! Brutalne masovne tuče širom Apatina (VIDEO)

POTVRĐENO! Dokazi u slučaju „Jovanjica“ dovoljni za optužnicu!

PREDSTAVLJEN SAŠA OBRADOVIĆ Zaslužio sam da preuzmem Zvezdu (FOTO, VIDEO)

– Ja sam bila u vezi sa čovekom koji ima devedeset godina, i bilo mi je jako lepo. Uopšte nije važno koliko ko ima godina već kako se osećate – objasnila ej Mažibrada. 

Takmičari su bili šokirani ovom izajvom ali suse svi uzdražavali od komentara. 

Kkao će se stvari dalje odvijati i da li će Kristina biti na stubu srama ili ne saznaćete ukoliko ostanete uz Happy BSC portal. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter