Izvor:
06.03.2017 u 08:47
0

PROMENA PLANA U POSLEDNJI ČAS: Produkcija se predomislila, pa vratila učesnika u vilu!

Produkcija Happy televizije definitivno je najkreativnija produkcija na svetu!

Nakon što je Ljuba Pantović napustila luksuznu vilu osvojivši poslednje mesto na tabeli sa glasovima publike, voditeljka Bojana Ristivojević je saopštila da će večeras izaći još jedan takmičar.

Ona je objasnila da je na televiziji jedan broj, a da učesnici treba da se poređaju u vrstu i takmičar koji bude nosio broj koji se nalazi na televiziji, ispada.

"Parovi" su se nesvesno popakovali jendo iza drugoga, pa je svako od njih otvarao vrata. Ukoliko se vrata otvore, taj takmičar izlazi. To se i desilo Davidu Dragojeviću kome su se vrata otvorila, pa je bez pozdrava izašao iz vile.

Ksenija Kranjec, Jelena Krunić, Dalila Mujić i Aleksandra Subotić su vrisnule u plač, a Ljubina ćerka je čak završila u izolaciji zbog svađe sa Vesnom Rivas.

Ipak, Bojana je posle nekoliko trenutaka stala kod vrata, otvorila ih i uvela Davida.

Ipak na ekranu nije bio broj devet – rekla je nasmejano ona, a David je skočio u zagrljaj svojim prijateljima.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter