Izvor:
19.12.2017 u 01:01
0

RAT SESTARA! Mira: Da si pametna ne bi bila tamo gde si bila! Bojana: Nemoj da ja progovorim!

Mirjana Praizlović posvađala se sa sestrom Bojanom dok su se spremale za emisiju "Upoznajte Parove".

Njih dve su se prepirale u kupatilu, a psovke i uvrede su letele na sve strane.

– Tebi kao da su Mirela i Miljana sestre? Samo nešto petljaš i lažeš! – rekla je ona, dok joj je Bojana zamolila da ne deli savete.

– Ti nećeš savet! Šta si ti kao inteligentna? Pa da je tako ne bi ti bila tamo gde si bila – rekla je ona, što je veoma naljutilo Bojanu, te je poručila sestri:

– Skrati jezik, da ja ne bih počela da pričam. Nisi bila kod mene nikada, imala sam problematičnu trudnoću, porodila sam se u desetom mesecu – rekla je ona, dok joj je Mira uzvratila:

– Deseti mesec? Žena se porađa u devetom, a ne u desetom. Eto i to lažeš! – rekla je Mira, dok joj je sestra odbrusila:

– Ti si retardirana. Žena se porađa u devetom, a kada pređe u deseti već je alarmantno. Zato i kažem da je bilo problematično – rekla je ona.

Okršaj se završio dogovorom da više ne sede za istim mestom.

Happytv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter