Izvor:
28.01.2018 u 01:41
0

SAMO JE ISKORISTIO: Teodora popila pedalu od Bojana!

Bojan i Teodora su imali izlazak u grad i to u spa centar. Pošto su sveži par u vili a i imali su akcije ispod jorgana ona je javno priznala da se zaljubila u njega to je i on izjavljivao a večeras je promenio ploču kako je njegocva podrška došla u studio.

Naime svog druga je Bojan pitao da li jedna devojka iz spoljnog sveta pita za njega i ujedno prokomentarisao kako on sa teodorom nema ništa, pravdao se da je zbunjen zbog cele situacije. Teodora je ostala zatečena onim što je čula a učesnici su počeli sa komentarima da nije fer to što radi i što koristi očito situaciju sa Teodorom zbog kadra u rijalitiju a da je sve što je rekao za nju i osećanja prema njoj laž.

Meni je on korektan momak ali zašto nisi rekao onda lupio sam recku radi rijalitija radi opsatnak. Znaš Bojane jako je ružno da jedan dan komentarišeš da si zaljubljen jedan dan da ne. Veliko razočarenje za mene, mislim da to nije šmekerski potez– rekao je Lakić

Bojan je ostao pri svome da ne može da se zaljubi u Teodoru tako brzo i da mu ona znači u vili kao prijatelj.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter