Izvor: Happy BSC
22.09.2020 u 22:38
0

SASULA MU ISTINU U LICE: Evo ŠTA Nejla najviše ZAMERA Karađorđu!

Nejla Mehanović je na nesvakidašnji način uputila otvorenu kritiku Karađorđu.

– Znaš moraš dozvoliti i da neko drugi nešto kaže, ne samo ti da dozališ do izražaja, samo ti dominiraš, mnogo si rečit, inteligentan i niko od nas ne može da dođe do izražaja od tebe, ne mogu nikako da se ubacim, ti super, ali ja od tebe ne mogu da kažem svoje mišljenje- rekla je Nejla Karađorđu i dodala.

SAZNAJTE I OVO

HOROR u SMEDEREVU: Majka OSTAVILA u STANU SAMO JEDNOGODIŠNJE DETE! Beba NAĐENA GLADNA i PRLJAVA

Oglasio se PRIJATELJ Halida Muslomovića: Tvrdi je pevaču PODMETNUTA AFERA!

STRAVIČNA NESREĆA KOD KRALJEVA! U selu Samaila direktan sudar, vatrogasci SEKU AUTOMOBILE!

– O bilo kojoj temi ti si previše inteligentan, nisi ti za ovo, ti si sve nas spržio, stvarno imaš ozbiljan vokabular, čestitam, ali pusti me da ja na svoj način nešto iskažem- pobunila se ona, a Karađorđe joj ej u svom stilu odgovorio. 

– Ti sve komentarišeš sa stilom, umerena si i nisi previše nametljiva, to mi se sviđa – rekao je Karađorđe. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

– 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter